I denna enkla guide visar vi dig var och hur du kan tjäna pengar genom att besvara betalda enkäter och undersökningar online.

Det finns otaliga sätt att tjäna pengar online och hos Verusam skriver vi kontinuerligt nya artiklar i vår blogg om hur du kan tjäna pengar genom att arbeta hemifrån soffan. I denna guide kommer vi att gå in på djupet om hur du enkelt och smidigt kan tjäna pengar på betalda enkäter och undersökningar online, samt visa dig hur du kommer igång på bara några minuter.

Opinionsland, Toluna och YouGov är några av de mest kända undersökningspanelerna som erbjuder betalda enkäter och undersökningar till allmänheten i Danmark. Att delta i konsumentundersökningar är ett enkelt och lätt sätt att tjäna pengar online och det tar mindre än 2 minuter att komma igång.

Betalda enkäter och undersökningar är ett sätt för den vanlige dansken att tjäna pengar eller bli belönad med presentkort och liknande, samt delta i olika lotterier med attraktiva priser, på samma sätt som tävlingar och andra spel online.

Du kan alltså få betalt för att fylla i online-enkäter och svara på undersökningar hemifrån i bekvämligheten av ditt eget hem. Det blir inte enklare och bättre än så.

I denna guide kan du läsa mer om betalda undersökningar online och hur du kommer igång med att tjäna pengar genom att svara på enkäter online.

Här kan du tjäna pengar på undersökningar och enkäter

Om du vill komma igång med betalda online-enkäter finns det några undersökningspaneler du bör undvika, eftersom de kan vara bedrägeri och bluff. Hos Verusam har vi gjort det till vår uppgift att hitta de bästa undersökningspanelerna som ger högst belöning per undersökning. Alla paneler som erbjuder betalda undersökningar är inte lika bra, eftersom ersättningen skiljer sig åt mellan olika paneler. Därför har vi inte inkluderat alla konsumentpaneler på denna sida. Istället kan du hitta ett urval av paneler som erbjuder de bäst betalda undersökningarna på nätet, samt information om panelerna.

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen ÅsiktsTorget här

  ÅsiktsTorget

  Tjäna upp till 50 kr. per undersökning

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen YouGov här

  YouGov

  Tjäna upp till 60 kr. per undersökning

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen Norstatpanel här

  Norstatpanel

  Tjäna upp till 35 kr. per undersökning