ÅsiktsTorget är en konsumentpanel som liknar YouGov och Norstatpanel. ÅsiktsTorget erbjuder betalda undersökningar och online-enkäter i utbyte mot belöningar i form av presentkort eller uttag till din PayPal-konto. ÅsiktsTorget är en internationell användarpanel som är känd för att erbjuda spännande enkäter och generösa belöningar till sina användare.

Det är 100% gratis att skapa en användare på ÅsiktsTorget och registreringen tar vanligtvis mindre än 2 minuter om du använder ditt Facebook-konto eller Gmail för att registrera dig.

Registrera dig för ÅsiktsTorget ÅsiktsTorget är inte det enda konsumentpanelet där du kan tjäna pengar online. Hos Verusam har vi testat många olika undersökningspaneler och baserat på dessa tester kan vi rekommendera följande webbplatser:

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen ÅsiktsTorget här

  ÅsiktsTorget

  Tjäna upp till 50 kr. per undersökning

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen YouGov här

  YouGov

  Tjäna upp till 60 kr. per undersökning

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen Norstatpanel här

  Norstatpanel

  Tjäna upp till 35 kr. per undersökning

Du kan även få svar på om plattformen är säker att använda och läsa om våra egna erfarenheter med ÅsiktsTorget.

Våra erfarenheter med ÅsiktsTorget

På Verusam har vi testat och utvärderat användarpanelen ÅsiktsTorget under några månader, och vår erfarenhet av panelen är positiv. ÅsiktsTorget har skapat en extremt användarvänlig plattform där de erbjuder betalda undersökningar till sina användare. Med en enkel registreringsprocess och bra information både på plattformen och via e-post kan du komma igång på ÅsiktsTorget på ett mycket enkelt och snabbt sätt.

Recension av ÅsiktsTorget

Vår bedömning av ÅsiktsTorget är att det är en säker och enkel plats att tjäna pengar online, men som konsument- och undersökningspanel är det inte den bästa platsen att tjäna pengar på undersökningar då betalningen/ belöningen per besvarad undersökning är något lägre än på andra platser. Därför ger vi bara 4 av 5 möjliga stjärnor till ÅsiktsTorgets plattform.

Är ÅsiktsTorget säkert eller en bluff?

Nej, ÅsiktsTorget är inte en bluff, det är en 100% legitim verksamhet och plattform som används av över 6 miljoner människor över hela världen. ÅsiktsTorget har namnet Opinionsland på internationell nivå och ägs och drivs av det internationella företaget Dynata, LLC (tidigare känt som Survey Sampling International, LLC).

ÅsiktsTorget säljer inte personlig information till andra företag eller individer och kommer aldrig att försöka sälja en produkt till dig. De är bara en användarpanel som erbjuder undersökningar till användarna mot belöningar enligt deras begränsade utbud, som beskrivs på deras webbplats, enkelt och tydligt.

Allt du behöver veta om ÅsiktsTorget ÅsiktsTorget fungerar på många sätt på samma sätt som Norstatpanel och de andra åsiktspanelerna som erbjuder betalda onlineundersökningar.

Om ÅsiktsTorget

ÅsiktsTorget är en internationell konsument- och forskningspanel som hjälper företag över hela världen med konsumentundersökningar. Webbplatsen är också en plats för dig som konsument som vill tjäna pengar online eller tjäna lite extra varje månad. Som registrerad användare på ÅsiktsTorget kan du vara en av dem som besvarar företagens undersökningar och får betalning och/eller belöningar för dina svar.

Belöningar På ÅsiktsTorget får du inte kontanter för dina svar på undersökningar och enkäter du tar emot, utan poäng, på samma sätt som hos Norstatpanel, YouGov och många andra konsumentpaneler. Poängen du tjänar på ÅsiktsTorget kan omvandlas till presentkort eller kontantbetalningar till ditt PayPal-konto. Från ditt PayPal-konto kan du sedan överföra till ditt bankkonto – med andra ord kan du tjäna riktiga pengar genom att besvara enkäter på ÅsiktsTorget.

Om du inte vill ha kontantbetalning utan vill använda de många presentkorten du kan byta dina poäng mot, kan du få presentkort till Zalando, CDON.com, H&M, Jula, Dressmann och många fler.

Vanliga frågor – FAQ

Här hittar du svar på vanliga frågor om ÅsiktsTorget i vår FAQ-sektion.

Är ÅsiktsTorget en bluff? Nej, ÅsiktsTorget är inte en bluff. Det är en 100% legitim verksamhet och plattform som används av över 6 miljoner människor över hela världen. ÅsiktsTorget går under namnet Opinionsland internationellt och ägs och drivs av det internationella företaget Dynata, LLC (tidigare känt som Survey Sampling International, LLC).

ÅsiktsTorget säljer inte personlig information till andra företag eller enskilda personer och kommer aldrig försöka sälja en produkt till dig. De är bara en användarpanel som erbjuder undersökningar till användarna mot belöningar enligt deras begränsade utbud, på ett enkelt och tydligt sätt.

Vad är ÅsiktsTorget? ÅsiktsTorget är en internationell konsument- och undersökningspanel som erbjuder betalning/belöning för dina svar. På ÅsiktsTorgets webbplats kan du enkelt och gratis skapa en användare och komma igång med betalda webbenkäter.

Är ÅsiktsTorget gratis? Ja, konsument- och undersökningspanelen ÅsiktsTorget är 100% gratis. Som medlem kommer du att få skickat till dig webbenkäter och undersökningar som du kan besvara mot betalning och/eller belöning.

Är ÅsiktsTorget säkert? Ja, ÅsiktsTorget är, precis som många andra konsument- och undersökningspaneler, helt legitimt och enkelt att använda för att tjäna lite extra pengar varje månad genom att svara på webbenkäter och undersökningar.

Hur tjänar man pengar på ÅsiktsTorget? Du kan tjäna pengar på ÅsiktsTorget genom att svara på webbenkäter och undersökningar. När du har skapat en användare får du möjlighet att besvara webbenkäter och undersökningar och får poäng som kan omvandlas till riktiga pengar som kan betalas ut via PayPal.

Hur mycket kan man tjäna på ÅsiktsTorget? Det handlar inte om stora summor pengar du kan tjäna genom att svara på betalda webbenkäter online, inte ens på ÅsiktsTorget. Men det är en trevlig extra inkomst och något som alla kan göra. De flesta som ägnar tid åt denna inkomstmetod registrerar sig för flera användarpaneler för att få fler undersökningar och tjäna mer.