YouGov är en internationell marknadsundersöknings- och dataanalysorganisation som samlar åsikter och insikter från människor över hela världen. Genom ett omfattande nätverk av deltagare och en robust metodik tillhandahåller YouGov värdefull data och analys till företag, organisationer och myndigheter för att förstå sin publik, trender och samhällsutmaningar. Som en av branschens ledande aktörer kombinerar YouGov teknologi och expertis för att leverera precisa och relevanta resultat som bidrar till att forma beslutsprocesser och främja innovation.

YouGov är en konsumentpanel liknande Norstatpanel och Meningstorget. YouGov är en internationell konsumentpanel som erbjuder betalda undersökningar och enkäter till allmänna konsumenter över hela världen, inklusive i Norge.

Det är en möjlighet att tjäna pengar utan utbildning, erfarenhet eller specifik kunskap.

Självklart är YouGov inte den enda aktören på marknaden, det finns många olika undersökningspaneler som erbjuder betalda undersökningar. Om du vill komma igång med betalda undersökningar rekommenderar jag att du skapar en gratis användare på följande paneler:

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen ÅsiktsTorget här

  ÅsiktsTorget

  Tjäna upp till 50 kr. per undersökning

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen YouGov här

  YouGov

  Tjäna upp till 60 kr. per undersökning

 • Gå med i konsument- och undersökningspanelen Norstatpanel här

  Norstatpanel

  Tjäna upp till 35 kr. per undersökning

Vad är YouGov?

YouGov är en internationell undersökningspanel som erbjuder betalda undersökningar, enkäter och online-omröstningar. YouGov-panelen har miljontals användare som hjälper till att besvara undersökningar mot belöningar som presentkort och möjligheten att delta i deras lotteri. Meningssiffror, undersökningar och enkäter som besvaras på YouGovs webbplats används för att skapa en bättre beslutsgrund för företag, organisationer och myndigheter över hela världen.

Så här fungerar YouGov:

YouGov-panelen fungerar som alla andra undersökningspaneler, där du först registrerar dig och sedan automatiskt får undersökningar i panelen som du kan svara på. För varje undersökning du besvarar får du ett visst antal poäng som du kan använda i deras butik.

 • Registrera dig på YouGov-panelen
 • Besvara undersökningar
 • Få YouGov-poäng
 • Lösa in dina poäng Det är så enkelt.

YouGov-belöningar:

YouGov-panelen belönar användarna med poäng. Dessa poäng kan lösas in mot lyxiga presentkort eller lotteribiljetter i YouGovs lotteri.

Lyxiga presentkort kan användas i hundratals danska butiker och onlinebutiker, inklusive Matas, Zalando, biografer och spavistelser. Om du inte vill lösa in dina poäng mot lyxiga presentkort kan du köpa lotteribiljetter till YouGovs lotteri som äger rum varje månad. Vinnaren av lotteriet kommer att få ett lyxigt presentkort värt 15 000 SEK och de som kommer på plats 2-5 kommer att få lyxiga presentkort värda 5000 SEK.

Är YouGov säkert eller en bluff?

YouGov-panelen är internationellt erkänd och godkänd av tusentals företag och miljontals internetanvändare.

Vi har testat YouGov-panelen under lång tid och har besvarat undersökningar och enkäter på deras plattform utan problem. Processen från registrering till utbetalning av intjänade poäng är smidig, och du kan komma igång på bara några minuter.

YouGov är därför en säker plats att svara på undersökningar, och du kan vara säker på att du inte blir lurad av YouGov-panelen.

Vi rekommenderar därför YouGov som en plats där du kan tjäna pengar på betalda undersökningar online och vi rekommenderar att du registrerar dig på deras panel.

Vår erfarenhet av YouGov Enligt vår erfarenhet är YouGov-panelen främst en trygg plats att tjäna pengar på betalda undersökningar. Panelen på deras webbplats, när du är registrerad och inloggad, är enkel och lätt att navigera i, och du kommer automatiskt att få e-postmeddelanden när det finns nya undersökningar att svara på.

Tyvärr erbjuder panelen inte kontantbetalningar för sina poäng, vilket till exempel Toluna-panelen gör. Detta är den enda nackdelen med YouGov enligt vår åsikt. Slutsatsen är att YouGov-undersökningspanelen är en av de bästa platserna att tjäna pengar på betalda undersökningar och online-enkäter. De belönar med mycket poäng som kan lösas in mot lyxiga presentkort eller lotteribiljetter. Om du vill få ut mesta möjliga av online-undersökningar rekommenderar jag att du registrerar dig hos flera olika undersökningspaneler istället för bara en. Läs också vår recension och erfarenhet av undersökningspanelerna YouGov och Norstatpanel.

Slutsats

YouGov-undersökningspanelen är en av de bästa platserna att tjäna pengar på betalda undersökningar och enkäter online. De belönar med mycket poäng som kan lösas in mot lyxiga presentkort eller lotteribiljetter.

Om du vill maximera din inkomst från online-undersökningar rekommenderar jag att du registrerar dig på flera olika undersökningspaneler istället för bara en.

Läs också vår recension och erfarenheter med undersökningspanelerna Opinionsland och Norstatpanel. Du kan också läsa mer om YouGov-panelen på deras Facebook-sida